Burhaniye personeline KVKK eğitimi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde belediye personeline Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) eğitim programı düzenlendi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Burhaniye personeline KVKK eğitimi
Burhaniye personeline KVKK eğitimi
Haber albümü için resme tıklayın

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde belediye personeline KVKK eğitimi verildi. Çalışanların kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmesinin amaçladığı eğitim programında KVKK'nın temel prensipleri ve uygulanması gereken prosedürler hakkında bilgi verildi. Kişisel verilerin işlenmesi, saklanması ve paylaşılması süreçlerinde uyulması gereken kurallar aktarıldı.

KVKK’nın kurum için önemli olduğunu ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Kişisel verilerin korunması, hem kurumumuz hem de çalışanlarımız için büyük bir öneme sahiptir. Bu eğitimlerle, personellerimizin bilinçlenmesini ve kişisel verilere daha hassas bir şekilde yaklaşmasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

15 May 2024 - 16:57 Balikesir/ Burhaniye- Eğitim

Mahreç  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Halkın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Halkın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Halkın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Halkın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.